Activitats

Paintball

Paintball i Paintball Kids

Joc totalment lúdic i d’estratègia en un escenari de pel·lícula, on jugarem varies missions amb dos equips. El nostre camp de paintball et transportarà al llunyà Oest americà, amb escenaris reals d’un poble western, on hi trobaràs la mina d’or, la granja, l’oficina del sheriff… i molt més! Vine a jugar a fer-te el gàngster i ensenya als teus rivals mil maneras de morder el polvo. Sempre acompanyats per un monitor o monitora, que ens dinamitzarà les missions. L’experiència, inclou tot el material de joc i les proteccions necessàries, a més de les explicacions i les partides sempre guiades. Les boles, son de material biodegradable, descompassant-se amb molt poc temps a la terra, i nutrint-la gràcies als seus components orgànics.

Versió Paintball Extrem: amb marcadores d’aire comprimit, pels amants de l’adrenalina, la normativa exigeix que els jugadors tinguin complerts els 14 anys. Una activitat intensa i sorprenent, desestressant i molt divertida.


Versió Paintball Familiar:

  per que hi pugui jugar tothom, a partir del 6-7 anys, en família, o grups que volen minimitzar l’impacte encara que sigueu tots adults. Es juga amb marcadores de molla, i amb boles petites, donant lloc a una experiència molt divertida.

Taula de Preus

Entrada en grup

4+ persones

 • Familiar

  27€ /persona

Edat mínima recomanada +6 anys.

 • Extrem 200

  32€ /persona (200 boles)
 • Extrem 500

  45€ /persona (500 boles)

Edat mínima obligatoria +14 anys.

Grups Grans (amb reserva)

+25 persones

 • Familiar

  25€ /persona

Edat mínima recomanada +6 anys.

 • Extrem 200

  30€ /persona (200 boles)
 • Extrem 500

  42€ /persona (500 boles)

Edat mínima obligatoria +14 anys.

Vols veure més activitats?