Activitats

A Prades, una petita localitat situada a la comarca del Baix Camp, les calçotades són una tradició. I què millor manera de gaudir d’una autèntica calçotada que a Prades Aventura Parc, un paratge idíl·lic envoltat de natura.

Reunir-se amb amics i família en aquest entorn màgic és sinònim de moments inoblidables. Després d’una emocionant sessió d’aventura al parc, amb activitats com tirolines, ponts penjants i escalada, res satisfà més que compartir una deliciosa calçotada al bell mig del bosc.

L’aire lliure ofereix un escenari perfecte per a aquesta experiència culinària, on els calçots a la brasa esdevindran el plat principal, acompanyats de la saborosa salsa de calçots i carns a la brasa. És una oportunitat única per connectar amb la natura i amb els éssers estimats, tot mentre es deleiten els paladars amb aquesta especialitat catalana.

Els avantatges d’una sortida a l’aire lliure com aquesta són innombrables. No només es tracta de nodrir l’ànima amb l’essència de la natura, sinó també de fomentar la convivència entre amics i família. L’exercici físic proporcionat per les activitats al parc és beneficiós per a la salut i el benestar de tots els participants.

Així que la propera vegada que busquis una experiència única, no busquis més enllà de Prades Aventura Parc. Deixa’t captivar per l’encant de les calçotades a Prades, i crea records en un entorn d’aventura i diversió.

Artículos relacionados